Lees hier onze disclaimer
disclaimer

Disclaimer

Onze website is een gratis dienst met als doel een platform te zijn waarbij je op eenvoudige wijze een template voor Excel kunt downloaden. Hoewel wij onze best doen om het aangeboden materiaal zo nauwkeurig mogelijk te presenteren en met zo min mogelijk fouten. Kunnen wij niet garanderen dat zowel de teksten op de website als te downloaden bestanden 100% foutvrij zijn. Ga om die reden dan ook altijd om met dit materiaal met gezond verstand. Bij berekening die aanwezig zijn in aangeboden materiaal kunnen fouten zitten, zoals afronding etc. Raadpleeg altijd een expert bij het gebruiken van een uitkomst van een berekening. Laat de inhoud op juistheid controleren alvorens hier gebruik van te maken.

Deze website heeft geen relatie met de firma Microsoft.

Aansprakelijkheid

Het gebruik van deze website is gratis en het gebruik is geheel voor eigen risico. Wij aanvaarden geen enkele vorm van aansprakelijkheid door het gebruik van deze website of de aanwezige te downloaden bestanden.

Mocht je een fout of onnauwkeurigheid opmerken neem dan direct met ons op via de pagina contact. Vermeld ons dan wat je bemerkt hebt zodat wij direct een correctie kunnen toepassen of content van deze wesbite kunnen verwijderen.


@2016 Excelvoorbeelden.nl - Download hier excel voorbeelden en templates | Blog | Freelance Excel opdrachten | Partners | Contact | Privacy | Disclaimer - Deze website is niet verbonden met en heeft geen relatie met de firma Microsoft.